LODY TO NASZA PASJA
Pomysł na własną lodziarnię powstał z pasji do słodkości, a konkretniej do lodów. Nasza historia sięga początku roki 2017, kiedy 18 marca na warszawskim Bemowie otworzyliśmy własną lodziarnię produkującą i serwującą naturalne lody tradycyjne posiadającą produkcję na miejscu. Szybko osiągnęliśmy sukces. Lodziarnia była praktycznie od rana do wieczora pełna klientów, a już tego samego roku ich głosem otrzymaliśmy miano najlepszych lodów w Warszawie. Sukces ten powtórzyliśmy przez kolejne 4 lata pod rząd. Kochamy dobre lody, jeździmy po świecie, inspirujemy się, szukamy ciekawych smaków. Dziś w ofercie posiadamy ponad 300 smaków lodów, dzięki którym codziennie zaskakujemy naszych klientów. Każdego dnia spotkasz u nas inne smaki lodów. Dziś mamy 11 lokali. Cały koncept i markę zbudowaliśmy własnymi rękoma jako mała rodzinna firma. Produkujemy i sprzedajemy to, co sami jadamy, ze wszystkich naszych produktów jesteśmy bardzo dumni i pod wszystkimi podpisujemy się obiema rękami. Jakość to nasz priorytet, głęboki smak zadowalający klientów to najwyższy cel, a kręcenie lodów to świetna zabawa, pasja i najlepsza praca jaką możemy wykonywać każdego dnia.
Ręczna produkcja to nasz atut
Świeże owoce to podstawa naszych lodów
Łączymy smak z tradycją. Nasze rzemieślnicze lody spotkasz nie tylko w tradycyjnych smakach jak śmietanka, czekolada czy wanilia. Idziemy z duchem czasu i wymyślamy coraz to nowe połączenia. Bestsellerowy solony karmel, bazylia z granatem, ogórek z miętą, czy jaglanka z owocami leśnymi to tylko kilka przykładów, że mamy naprawdę bujną wyobraźnię.
KONTAKT
Stolica Lodów Tradycyjnych
ul. Batalionów Chłopskich 75
01-305 Warszawa
biuro@stolicalodowtradycyjnych.pl
Copyright by Stolica Lodów Tradycyjnych 2024. All rights reserved.